De jongste IiP presentatie: Investors in People, Conitue Organisatie Ontwikkeling 030414

Donderdag verzorgde ik een presentatie over ‘Investors in People in Nederland’ voor directie, MT en personeelsvertegenwoordiging van een in Nederland gevestigde organisatie, werkgever geïnteresseerd in het onderscheidende én het continue ontwikkelende vermogen van het IiP-Model. Het filmpje wordt ondersteund door een up-tempo country nummer; zoals het hoort. 😉

In een presentatie mogen nooit de ervaringen van klanten, ervaringsdeskundigen met het IiP-Model, ontbreken; ook niet deze keer. Die ervaringen zijn o.m.:

  • Investors in People is briljant in de verbinding van de organisatiestrategie met de praktijk. Met behulp van Investors in People passen we nog bewuster verschillende instrumenten toe. Het doel en het effect is dat medewerkers, klanten en organisatie tevreden zijn,” RobrechtBaving, Hoofd Ontwikkeling, Advies & Kwaliteit van The Security Company (TSC), sinds eind 2012 erkend als Investor in People.
  • Bart Beek heeft volgens zijn collega´s geen makkelijke opdracht als manager Binding en Behoud. Post bezorgen is een baan van acht tot twaalf uur per week. Beek moet ervoor zorgen dat er op termijn zo’n 27.000 parttime postbezorgers bij PostNL werken en willen blijven werken. Managers bij PostNL vinden het moeilijk om deze mensen betrokken te krijgen en te houden bij het bedrijf vandaar dat men koos voor IiP.” PostNL, v/h TPGPost, is sinds 2002 een Investor in People.
  • Forbo-Novilon wil kenniscentrum zijn en uitmuntend in innovatie. We zetten onze concurrentiepositie goed neer en ontwikkelen tegelijk de medewerkers. We merken dat onze van nature kritische Drentenaren hun kritiek omzetten in ideeën en oplossingen. Dat is een goed teken.“ FORBO is sinds 2004 een Investor in People.
  • “Het gemeentebestuur hecht aan kwaliteit. Alle medewerkers moeten de kans krijgen zich verder te ontwikkelen, zodat ze een volgende stap in hun loopbaan kunnen zetten. In 2010 nam het college ondanks bezuinigingen in haar coalitieakkoord op dat er blijvend moet worden geïnvesteerd in medewerkers. Daarmee kun je als kleine organisatie het verschil maken en blijvend kwaliteit leveren.” Sinds juni 2012 is Gemeente Olst-Wijhe erkend als Investor in People.

Bron van deze testimonials: Investors in People Nederland, a TNO Company.

Deze presentatie is er ook als Slide Share.

 

(ook) Geïnteresseerd? Mail: willem@willemscheepers.eu

IIP_registered_specialist 5020 1192

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s