Continue Organisatie Ontwikkeling I: Strategische Planning.

Deze VID is de 1e in een serie die zich richt op de kern van de Nieuwe Aanpak van het Investors in People Model: Continue Ontwikkeling. In een plaatje ziet dat er zo uit:

De Onderdelen van een Effectief Business Model

De Onderdelen van een Effectief Business Model

Strategische Planning als het begin van de cirkel voor continue ontwikkeling, verbetering van je organisatie. “Bij Strategische Planning kijk je naar het Grote Plaatje en werk je een Plan uit dat de basis vormt voor daar waar je wil “staan” met je organisatie in 5 jaar tijd, in 10 jaar tijd of mogelijk zelfs langer……”

Nog enkele dagen & we beginnen met een nieuw jaar, we starten met 2014! Da’s een mooi moment om ook je Strategische Planning’onder de loep te nemen’. “Strategische Planning, Continue Organisatie Ontwikkeling” kan daarbij/daarvoor een handleiding zijn voor je (organisatie).

Denk bij je Strategische Planning o.m. aan ‘iets’ als de Actuele HR Thema’s voor 2014 en aan het Greiner (ontwikkel) Model.

De presentatie is er ook als Slide Share presentatie.

NB; de komende weken komen ook de andere onderdelen van de continue ontwikkel cyclus aan bod in deze Nieuwe Aanpak van het Investors in People Model: Continue Ontwikkeling Serie.

Dé TIP voor 2014 (uiteraard): Wordt ook een Investor in People! 😉

Advertenties

2 Reacties op “Continue Organisatie Ontwikkeling I: Strategische Planning.

  1. Pingback: Investor in People CROON Elektrotechniek: “We zien het rendement.” | Willem Scheepers, Investors in People Registered Specialist, MOOC tutor & Virtual Business Consultant.·

  2. Pingback: Het Groeidebat en de plaats daarin van het Investors in People Model. | Willem Scheepers, Investors in People Registered Specialist, MOOC tutor & Virtual Business Consultant.·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s